Reis

Een droom wordt werkelijkheid

Reisrouw

Mijn man sterft in 2007 en daarmee ook de droom om te gaan reizen samen. Het liefst in een camper de wereld rond. Rouw dus om de dood van mijn man maar ook de rouw om de reizen die er niet zouden komen. Maar nu is het 2019 en is er een prachtige echtgenoot met wie ik mijn leven deel. En met hem deel ik sinds kort ook een camper..

Yes!

Als ik Meinte tijdens de eerste date vertel over mijn reisrouw, zegt hij dat hij zelf al de halve wereld heeft afgereisd maar dat graag nog een keer wil doen. Yes! Nu we drie jaar verder zijn, komt het reizen steeds dichterbij. Dat we uiteindelijk kiezen voor een mega stoere bak is een verrassing.

Glamour

De eerste camper die we bekijken is een soort glamour wagen. Heel veel ruimte, alle luxe, een soort bungalow op wielen. Spotgoedkoop, want hij moet weg. Ik ben onder de indruk. Meinte heeft een vrachtwagen rijbewijs, dus het is mogelijk om deze sjieke camper te kopen. Toch doen we het niet, te druk nog met andere zaken.

Stoer

Na deze volgt een iets minder grote camper maar compleet genoeg. Wel iets duurder helaas. Toch maar verder zoeken. Ondertussen weten we beter wat we willen. Iets stoerder moet het worden dan de standaard witte camper, dus we bezoeken een oude brandweerauto. Leuk! Maar zonder stuurbekrachtiging en zo gespierd zijn we nou ook weer niet.

Offroad

Op Marktplaats en andere sites zoeken we verder naar de camper die van ons gaat worden. En iedere dag hebben we wel een gesprekje over onze reiswensen. We worden steeds blijer van het idee een camper te vinden waarmee we offroad kunnen. Om te rijden waar we maar willen. Door de bossen, over rotsen, op het strand… We dromen, stap voor stap, onze camper bij elkaar.

4×4

Als ik Meinte op Marktplaats een foto laat zien van een Toyota Hilux 4×4, reageert hij enthousiast. Hij zegt me dat hij deze ook al had gevonden maar dacht dat deze te primitief voor mij zou zijn. Drie jaar geleden nog wel, maar mijn reiswensen zijn steeds duidelijker geworden. Ik wil deze!

Annamaria's World - Hilux Camper